Activitats pròpies

resum activitats de l'associació

Escrit el 19-07-2021 per

Relació dels actes que l'associació ha organitzat i/o impulsat i també de les activitats on ha estat present:

08 d’octubre de 2017: Amics CV va ser un dels impulsors de l’espai dedicat al Pare Lluís Rocaspana, Franciscà del Remei.

 

2018 i 2019 : Amics de la Ciutat participa respectivament a la 15a i 16a Mostra D’Entitats de Vic, a fi de donar a conèixer l’Associació.

 

17 de juliol de 2018 : Assistència a l’entrega de la medalla d’or de la Ciutat al filòsof i escriptor Lluís Solà i Sala.  

 

29 de març de 2019 : Assistència a l’entrega de la medalla d’or de la Ciutat al Sr Quim Capdevila i Anfruns.

 

05 de maig de 2019 : Organització del “DEBAT PER A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA A VIC” amb la presència dels caps de llista de partits polítics que es presentaven a les eleccions Municipals.

 

27 de juny de 2019 :  Assistència a la presentació del llibre “El color de la vida”, coautors Joan López i Carol i Toni Coromina i Pous. 

 

15 de juliol de 2019: Surt publicada en el ‘9 nou’ una entrevista feta a en Joan López com a President d’Amics de la Ciutat de Vic. On queda palès que Amics de la Ciutat és una entitat vigatana, que en criteris d’associació cívica, plural i ciutadana, pretén incidir en la vida púbica des del ciutadà.

 

Del 17 d’octubre al 21 de novembre 2019, organització d’un cicle de quatre conferències a càrrec de la historiadora Mercè Puntí amb el nom  “CULTURA A LA TARDOR DE VIC”.

 

2019: Creació del Premi ‘Amics de la Ciutat de Vic’.

 

05 de febrer de 2020 : Assistència a la inauguració de l’Espai Municipal al Passeig de la Generalitat, 31

 

04 de juliol de 2020: Amics de la Ciutat passa a formar part oficialment de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona

 

15 de Juliol de 2020: Amics de la Ciutat forma part de la Comissió Tècnica per l’organització i disseny de l’Acte “GRÀCIES VIC”.

 

16 de juliol 2020: Radio Vic, magazine ‘De tots Colors’, entrevista a Joan López Carol, com a membre de la Comissió Tècnica que va preparar l’Acte “Gràcies Vic” i com a President d’Amics de la Ciutat de Vic. L’Acte es va fer en record dels 164 vigatans morts fins aquell moment, a causa de la Covid.

 

Setembre de 2020, en Joan Turró des de Radio Vic i per la revista Estrip, entrevista al President de l’Associació, Joan López perquè expliqui els temes d’interès en que l’Entitat treballa fins aquell moment. L’article surt amb el títol: ‘Els “amics” de la ciutat de Vic agrupats en una entitat’. L’entrevista es publica el mateix mes de setembre.

 

27 d’octubre 2020: era la data prevista per l’entrega del Premi Amics de la Ciutat de Vic. L’entrega que va ser ajornada en motiu de la Pandèmia Covid-19

 

2020: Amics de la Ciutat, participa en el Pla de Mobilitat de la Ciutat

 

2020: Amics de la Ciutat, participa al Pla Estratègic del Barri del Remei

 

10 de gener de 2021, visita al Vicpuntzero: “l’origen d’una història”. 2000 anys d’història de Vic (Capella Fonda. Illa de la Pietat)

 

08 de maig de 2021, Amics de la Ciutat, participa a la 17a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic. La revista Estrip del mes de maig publica la foto del stand d’Amics CV a la Mostra.

 

17 de maig de 2021, Amics CV, posa en marxa el Projecte ‘Converses. Escolta-Cultura’. Adreçat a les persones que viuen soles i interessades en escoltar poesia/ prosa via Telefónica o bé encarregar una lectura com a regal sorpresa a un familiar o persona coneguda.

 

03 de juny de 2021, entrevista amb en Joan Turró Dr. de Radio Vic i Dr. de la revista Estrip, per explicar el projecte “Converses” i altres relacionats amb l’Associació.

La Revista Estrip de juny, publica un article informant del Projecte, sota el títol: “Amics de la Ciutat de Vic enceta un voluntariat de converses amb gent sola”.

 

15 de juny de 2021, assistència a “MigMandatVic:2 anys de govern”, acte celebrat a l’Atlàntica.

Programació d'Activitats