LA MEVA PINZELLADA

Vanessa Anglada ParraVaig néixer a la ciutat de Vic fa 31 anys, concretament a l’Aliança, com tants d’altres vigatans. He crescut i m’he format com a persona en aquesta petita/gran comunitat, plena de valors, història i diversitat.


El sentiment que tinc vers la ciutat de Vic és molt profund i el tinc completament arrelat, i amb els anys això ha anat en augment. Sobretot quan vaig marxar a estudiar i treballar a Barcelona. Allà hi he viscut grans experiències i hi he conegut a gent fantàstica, però sempre recordaré els diumenges agafant el bus amb una llàgrima a la cara, perquè per uns dies m’allunyava del que més estimo: CASA.


Sóc una dona de costums i així m’han educat. Cert que trobo a faltar coses de la meva infantesa viscudes a Vic, com la representació dels pastorets amb els amics i professors del Santa Caterina, fer d’escolaneta a l’Església del Carme els dissabtes al vespre, esperar l’arribada del Carquinyoli amb candeletes, o viure com si no hi hagués demà la cavalcada de Reis més maca que he vist mai. Però com tots em faig gran, i malgrat tot intento mantenir vives any rere any gran part d’aquestes precioses costums.


Vic és una ciutat que ofereix infinitat de coses a fer, per això també és coneguda com a “ciutat de fires i mercats”. Tenim el Mercat Medieval, el MMVV i el meu preferit per sobre de tot, el Mercat del Ram, amb aquella olor a llorer i primavera, la Plaça Major plena de palmes i palmons, els Sagals d’Osona fent castells que són dignes d’admiració, i una gran demostració dels productes ramaders, orgull de la nostra terra.


Sabeu? Em fa feliç ser de la plana. Encara tinc amics a Barcelona que em pregunten: i no t’hi avorreixes? Sempre responc que no!


Aquesta ciutat em va obrir les seves portes ja fa uns anys i jo sempre he tingut clar que no la podia defraudar, per això definitivament i per sempre he tornat. Continuaré vivint i gaudint de la seva boira, continuaré sortint els dissabtes a la tarda per fer un vol “a plaça” com porto fent des de que tinc consciència, continuaré empatitzant amb la seva gent... i no em cansaré mai de demostrar al món l’orgullosa que em sento de formar part d’aquesta GRAN CIUTAT que m’ho ha donat tot.


Hello,


During the last 6 months we've been notifying you regarding the deprecation of our old SSL serving system.
As it's the last month to make the change (service will go down August 1st 2020),
please make sure you point your domains to our new SSL service by updating their DNS records, according to the folllowing configuration:


TypeNameValue
A@34.96.116.138
CNAMEwwwim-router-service.com


Once you'll update the DNS records, this popup won't show-up. This would mean that your site is being served from our new SSL service.


Please click here for a complete guide

Thanks.